Autoremont Tallinn

Info ja broneerimine +372.5880-8380 E-R 10.00-17.00 L/P kokkuleppel.   eauto (at) email.ee AUTOREMONT JÄRELMAKSUGA KÜSI PAKKUMIST!

Täna pakume valikut hooldus- ja remonditöödest. Sõidu- ja Pakiautodele ning Dziipidele / Maasturitele, abi võib küsida ka mootorratta või rolleriga. Pakume hooldus- ja remonditöid, sildade remonti ja palju muud mis puudutab lukksepa töid. Samas pakume ka omapoolset remondikalkulatsiooni koos varuosade ja remondiga. Loomulikult ei saa ükski remonditöökoda hakkama ilma varuosadeta, meilt on võimalik tellida varuosi kliendi soove arvestades. Auto remondisoleku ajaks pakume vajadusel vahetusautot mõõduka tasu eest. Kokkuleppel saab teostada ka avarii järgset remonti.

Autoremont Tallinn

Kas oled kogenud oma autot remonti viies, et küsitakse ulmelist hinda? Sulle väidetakse, et su autol on 100 katkist osa, mida tuleb kallite originaalosadega välja vahetada? Peale remonti esitatakse mitu korda suurem arve, kui alguses öeldi? Me teame, kui valuline ja raske on usaldusväärse töökoja leidmine.

Me mõistame sinuga usaldusväärse suhte loomise väärtust ja seepärast oleme alati sinuga 100% ausad. Too oma auto siia ja räägi, mis probleemid vaevavad. Ütleme ette ära, palju tööd maksma lähevad ja teeme selle nii väheste kuludega kui saame. Me ei määri sulle midagi pähe -mitte kunagi. Kui me ei leia viga üles, on kogu töö tasuta! PAKUME AUTOREMONDILE JÄRELMAKSU – KÜSI PAKKUMIST!

Meie eelised:

– Soodne töötunni hind al 0€ / h Täpsem ülevaade HINNAKIRJAST

– Jooksvalt vajaminevate varuosade tellimine.

– Soodne asendusauto Citroen, hind asendusautona 18.50€ / ööp.

Asume: Tallinn.

Kirjuta meile:   eauto (at) email.ee

Lisa kommentaar